Over Huis Landschapspark

Huis Landschapspark opende in het najaar van 2020 de deuren. Een moment waar wij, de familie Cools-Mertens-De Rop ook gekend van Drukkerij Baeté in Puurs-Sint-Amands, lang naartoe gewerkt hebben. Een project waar wij voor de volle 100% in geloven. Een mooie aula midden in de natuur, met ruime parkeergelegenheid en vlak naast de nieuwe begraafplaats: de ultieme plaats waar plechtigheden in alle rust en sereniteit kunnen plaatsvinden.

Huis Landschapspark is een HUIS vol warmte en geborgenheid. De grote raampartijen zorgen voor een open en licht gevoel. Ook de houtlook-vloer en witte muren maken de ruimte extra helder. De grote aula met 300 zitplaatsen is moduleerbaar in twee kleinere ruimte’s van 230 en 80 zitplaatsen dankzij een geluidsdichte scheidingswand. Alle nieuwste technische snufjes zijn aanwezig, zoals opname, Livestream, grote schermen, enzovoort.

Wij verkiezen bovenal een persoonlijke aanpak. Heb je een vraag over de mogelijkheden of wil je de aula eens bekijken? Wij helpen je graag heel snel verder. In Huis Landschapspark is iedereen welkom. Wij maken van ons HUIS een THUIS.